Η Olympic Catering διατηρεί τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής γευμάτων στην Ελλάδα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα των σεφ και των εξειδικευμένων τεχνολόγων τροφίμων να συμβαδίζουν αλλά και να εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής γευμάτων. 

 
Η Olympic Catering είναι σε θέση να παράγει ζεστά και κρύα γεύματα, κατεψυγμένα και chilled. H εταιρεία, έχει αναπτύξει μια μέθοδο παραγωγής chilled τροφίμων με διάρκεια ζωής στο ψυγείο για 25 ημέρες. Αυτή η νέα μέθοδος αποτελεί μια πρωτοπόρα τεχνολογία παραγωγής για τα ελληνικά δεδομένα. 
 
Η παραγωγή τροφίμων για την αεροτροφοδοσία. αφορά κυρίως chilled ή κατεψυγμένα τρόφιμα. Η παραγωγή τροφίμων για το βιομηχανικό catering – για επαγγελματική χρήση και για τον τομέα των σούπερ μάρκετ – αφορά chilled και κατεψυγμένα τρόφιμα. 
 
Η επιλογή αναφορικά με τη συσκευασία των προϊόντων βιομηχανικού catering είναι αποτέλεσμα καινοτόμων μεθόδων που έχουν υιοθετηθεί στον τομέα παραγωγής έτοιμων γευμάτων. Οι συσκευασίες τροφίμων C-PET επιτρέπουν τη θέρμανση του φαγητού στη δική του συσκευασία σε συμβατικούς φούρνους αλλά και σε φούρνους μικροκυμάτων. 
 
Τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων γευμάτων εξασφαλίζονται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς τηρείται μια αυστηρή αλυσίδα ψύξης, έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής να μπορεί να απολαμβάνει ένα γεύμα που διατηρεί άψογη τη γεύση του και την ποιότητά του.