Από το 2010, η Olympic Catering με γνώμονα την μακρόχρονη και διεθνώς αναγνωρισμένη πορεία της, δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο της Νοσοκομειακής εστίασης και της διαχείρισης της τροφοδοσίας νοσοκομείων, μέσω της σίτισης των ασθενών και του προσωπικού.

Με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας Κλινικών Διατροφολόγων του εκάστωτε Νοσοκομειακού & Θεραπευτικού Ιδρύματος και με γνώμονα την παροχή γευμάτων υψηλής διαθρεπτικής αξίας και πάντα σε απόλυτη συμφωνία με τις ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις των νοσηλευομένων , σχεδιάζεται και προσφέρεται μια ποικιλία γευμάτων με έμφαση στην χρήση αγνών πρώτων υλών και σύμφωνα με τις αρχές της Μεσογειακής δίαιτας αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών.

Τόσο οι executive chefs, όσο και οι έμπειρες ομάδες τους με εξειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο της εστίασης αλλά και επαγγελματίες chefs, επιβλέπουν και επιμελούνται καθημερινά όλες τις διαδικασίες της παραγωγής των γευμάτων και συγκεκριμένα από την παραλαβή, το μαγείρεμα, τη διανομή μέχρι και την τελική διάθεση των γευμάτων. Βασικός άξονας είναι η τήρηση άριστων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους παρασκευής γευμάτων, μέσω εξελιγμένων επιστημονικών μεθόδων και διαδικασιών και σε πλήρη εναρμόνιση με τις αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες της εταιρείας. Οι μονάδες του νοσοκομειακού catering εφαρμόζουν και είναι πιστοποιημένες με Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το αντίστοιχο διεθνές πρότυπο ISO 22000.

 

H Olympic Catering, διαθέτει καθετοποιημένες μονάδες με:

  • Kαθημερινή παραλαβή και αποθήκευση α’ υλών
  • Προετοιμασία, παραγωγή & διάθεση άνω των 1.000 γευμάτων ημερησίως από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (chefs, τραπεζοκόμες) με μεγάλη εμπειρία στον τομέα