Προϊόντα

Τα γεύματα της Olympic Catering παραδίδονται στους πελάτες μας μαγειρεμένα με τα αγνότερα υλικά της Μεσογείου, τηρώντας πιστά τις ποιοτικές προδιαγραφές των παραγωγικών διαδικασιών. Οι τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν υπεροχή τόσο στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων όσο και στη γεύση τους. Δημιουργίες Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, με χαμηλά λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία, συνταγές παραδοσιακά μαγειρεμένες με πρώτες ύλες της Μεσογείου και κυρίως εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου (αντί φυτικών και ζωικών λιπών), η Olympic Catering ετοιμάζει καθημερινά γεύματα εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι κανένα από τα διατροφικά συστατικά της Μεσογειακής Κουζίνας, δε θα χαθεί στην παραγωγική διαδικασία.

Τα έτοιμα κατεψυγμένα γεύματα είναι βαθειάς κατάψυξης και προσφέρονται σε συσκευασίες 6-8 μερίδων ή σε ατομικές συσκευασίες, με δωδεκάμηνη διάρκεια ζωής (εφόσον φυλάσσονται σε κατάλληλες συνθήκες καταψύξεως). Εκτός από τα κατεψυγμένα γεύματα, προσφέρεται ευρεία γκάμα φρέσκων (chilled) έτοιμων γευμάτων, σε ατομικές συσκευασίες, με διάρκεια ζωής 25 ημερών (σε συνθήκες συντήρησης). Το μόνο που χρειάζεται κάποιος να κάνει για να απολαύσει τα έτοιμα γεύματα τις Olympic Catering, είναι να ακολουθήσει τις οδηγίες αναθέρμανσης που αναγράφονται πάνω στο πακέτο.

 

Η Μεσογειακή Κουζίνα

Η Μεσογειακή Κουζίνα είναι μια από τις πλέον γνωστές κουζίνες στον κόσμο. Η αναγνώριση και η φήμη της είναι αποτέλεσμα των αγνών συστατικών και των υγιεινών μεθόδων μαγειρέματος που χρησιμοποιούνται σε αυτή, καθώς και των μοναδικών της γεύσεων.

Οι κλιματικές συνθήκες της περιοχής (ήλιος, θάλασσα, μέτριες θερμοκρασίες και καλό, εύφορο έδαφος) συμβάλλουν από κοινού και δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, τα εσπεριδοειδή, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κρέατα και το φημισμένο μεσογειακό σιτάρι.

 

Ατομικά Chilled Γεύματα

Μεγάλες Κατεψυγμένες Συσκευασίες