Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 με την εταιρική επωνυμία Marriot Airport Services με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της μαζικής εστίασης.

To 1976, μετά την εξαγορά της από την Ολυμπιακή Αεροπορία, η Marriot Airport Services μετονομάστηκε σε “Olympic Catering” και εφεξής λειτουργεί ως θυγατρική εταιρεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Το 1999, η Olympic Catering εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη της και εξασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσει να έχει θετικά αποτελέσματα, το οποίο και επιτυγχάνει από το 1976.

Τον Νοέμβριο του 2002, ο Όμιλος Εταιρειών Everest αγόρασε την πλειονότητα των μετοχών της Olympic Catering, γεγονός που έδωσε νέα ζωή στην Olympic Catering και άνοιξε νέους ορίζοντες. Το 2002, η Olympic Catering γίνεται θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Everest και από το 2008 αποτελεί μέλος του Ομίλου Vivartia, του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου Εταιρειών εστίασης. Ο Όμιλος Vivartia, δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, σε 3 βασικούς κλάδους:

 

- Κλάδος Γαλακτοκομικών και Ποτών

- Κλάδος Εστίασης και Ψυχαγωγίας

- Κλάδος Κατεψυγμένων Τροφίμων

 

Η Olympic Catering κατάφερε να διατηρήσει τον ελληνικό της χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών αυτών, ενώ προσαρμόστηκε με επιτυχία στις αλλαγές της διεθνούς αγοράς και στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των πελατών. Από την πιο περίπλοκη υπηρεσία αεροπορικού catering έως τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες μαζικής εστίασης στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market και λοιπές μονάδες βιομηχανικού catering, η Olympic Catering είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Αυτός ο συνδυασμός εμπειρίας και τεχνογνωσίας επιτρέπει στην Olympic Catering να αντιμετωπίζει το μέλλον με ιδιαίτερη σιγουριά και αισιοδοξία.