Στο διαγωνισμό του iTQi, το προϊόν της Olympic Catering, “Μουσακάς Gourmet Line”, έλαβε από το Ινστιτούτο βραβείο ανώτατης γεύσης. Η διάκριση αυτή είναι απόδειξη της υψηλής ποιότητας και γεύσης που προσφέρει στους πελάτες της η Olympic Catering. Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός σεφ και οινοχόων που είναι αφιερωμένος στην αξιολόγηση, την επιβράβευση και την προώθηση ανώτερων γευστικών φαγητών και ποτών από όλον τον κόσμο. Παγκοσμίου φήμης, καταξιωμένοι σεφ, εκπαιδευμένοι στην αξιολόγηση γεύσεων, δοκίμασαν 330 προϊόντα από 40 χώρες και βράβευσαν αυτά που έκαναν τη διαφορά όχι μόνο από άποψη πρώτης εντύπωσης, αλλά και σύμφωνα με τις επιδόσεις τους στη γεύση, την εμφάνιση και το άρωμα.

 
Ο “Μουσακάς Gourmet Line”, μια δημιουργία του Μίλτου Καρούμπα, σεφ της Olympic Catering, διακρίθηκε στην κατηγορία Κατεψυγμένων Προπαρασκευασμένων Γευμάτων και το Ινστιτούτο του απένειμε το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» 2 αστέρων. Είναι ένα προϊόν εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα που συνδυάζει με τον πλέον αρμονικό τρόπο αγνά υλικά της ελληνικής γης και προσφέρει εμπειρία υψηλής ποιότητας σε αυτούς που το γεύονται. Το προϊόν αυτό βραβεύθηκε σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2008, στο Royal Park of Cercle Royal Gaulois στις Βρυξέλλες. 
 
Η Olympic Catering, μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ EVEREST, παράγει και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων (έτοιμα γεύματα και σάντουιτς) που βασίζονται στη μεσογειακή διατροφή, χρησιμοποιώντας φρέσκα και αγνά υλικά. Μεταξύ των πελατών της Olympic Catering περιλαμβάνονται οι εταιρείες AB Βασιλόπουλος, Όμιλος Carrefour, Βερόπουλος, Hellenic Seaways, κλπ.